Elérhető kiszállítási és összeszerelési szolgáltatásaink

Kérjük megrendelés előtt mindenképpen tájékozódjon a szolgáltatás feltételeiről, hogy ne érje meglepetés a kiszállításkor.

Házhozszállítás

Cégünk Magyarország teljes területére végez házhozszállítást. Ennek díja 150 HUF/kilométer.
A házhozszállítás minimális díja 10.000 HUF, ennek díját előlegként meg kell fizetni, amennyiben igénylik a szolgáltatást.

A házhozszállítás a megrendelt termékek megadott szállítási címre történő szállítását jelenti (társasházak esetén: lépcsőház bejárata, kertes házak esetén: A ház bejárai ajtaja). Amennyiben a megadott cím első bejártai ajtaja közelében nem megoldható a parkolás, a kollegák megtagadhatják a termék mozgatását a címig. A szállításért felelős munkatársak egyéb anyagmozgatásra nem kötelezhetőek. A kiszállítás időpontját cégünk határozza meg. Vasárnapi napokon nem szállítunk. Amennyiben a kiszállítási cím megközelítéséhez behajtási engedély szükséges, ennek beszerzése a megrendelő felelőssége (pld: sétálóutcák, magánutak). Az átvételkor aláírásával igazolja, hogy a terméket sérülésmentesen átvette. Ha az átvételkor a terméken hibát talál, kérjük, jelezze a szállító kollegáknak, és kérje a sérülés feljegyzését. Az átvételt követően anyagmozgatásból eredő sérülésekért és meghibásodásért felelősséget nem vállalunk.

Emeletre szállítás és házba szállítás

Az emeletre felszállítás, illetve lakásba vagy házba való beszállítás külön költség a házhozszállítási költségen felül.
Ha a felszállítási igényt nem jelzik a megrendelésnél, a kiszállító munkatársaknak nem áll módjukban felszállítani a bútort az emeletre. Igényét leadja a rendelés folyamán a pénztár oldalon.
Az emeletre+lakásba szállítás díja 1.000 HUF/emelet. Ez a díj tartalmazza a készre szerelt bútorok üzembe helyezését (Összerögzítés, helyre illesztés), azonban nem tartalmazza a lapra szerelt bútorok összeszerelését és üzembe helyezését.

A szállító kollegák erkélyen/ablakon keresztül nem mozgatják az árut. Az emeletre szállítást a kollegák csak abban az esetben kötelesek elvégezni, ha ez személy és vagyoni veszélyeztetés nélkül elvégezhető. Veszélyes helyzeteknek minősül többek közt:

 • A lakás/ház megközelítése az útviszonyok miatt nem lehetséges
 • Lépcsőn történő szállítás esetén, ha a lépcső bármilyen okból balesetveszélyes (pld: Nincs korlát, a lépcső felületet/lépő magasság eltér az átlagostól, felülete csúszós,)
 • Ha a lépcső bármely adottsága miatt alkalmatlan a biztonságos szállításra (pld: Lépcsőház szűk, nem lehet a termékkel fordulni)
 • A lakásban/házban történő anyagmozgatás veszélyes vagy kockázatos.
 • A termék csomagolt állapotban nem fér be az ajtónyíláson

Lapraszerelt bútorok összeszerelése és üzembe helyezése

Cégünk vállalja az általa forgalmazott lapra szerelt bútorok összeszerelését. Az összeszerelés külön költség. Igényét jelezheti a megrendelésnél a megjegyzés rovatban, illetve az ügyfélszolgálattal történő rendelés egyeztetés során.
Ennek díja, a megvásárolt bútorok +15%-a.
A szállító kollegák megtagadhatják az összeszerelést, amennyiben az nem végezhető el személy vagy vagyoni veszélyeztetés nélkül, illetve a lakás/ház egyéb okokból nem alkalmas a termék összeszerelésére (pld: kicsi a helyiség, nincs meg a szükséges hely).

Egyéb információk

 • A kiszállítást végző kollegák a bútorok szintbe állítását nem vállalják, az a megrendelő feladata (pld: Gardróbok, konyhaszekrények, előszobafalak)
 • A kiszállítást végző kollegák konyhaszekrények esetén nem vállalják a:
  • Konyhaszekrények falra helyezését, ezeket csak lakásba szállítják
  • Konyhagépek beépítését és beüzemelését, illetve a mosogató lefolyó szerelékének beszerelését, illetve a csap beszerelését